Nieuwsbrief Oktober

Beste sportliefhebber,

Herfstwandeling

In plaats van de powerwalk op de donderdagochtend stippelt FFA een leuke route voor u uit om te gaan wandelen door de duinen, bossen of het park. Met als afsluiting een lekkere kop koffie of thee met gebak. Lijkt het jou leuk om donderdag 20 oktober of 27 oktober om 09.00 uur een frisse neus te halen en lekker uit te waaien? Schrijf je dan in bij de balie of op de intekenlijst die op het blauwe bord komt te hangen. De wandeling zal (incl. het nuttigen van de koffie of thee) ongeveer 2,5 a 3 uur duren en de kosten bedragen €2,50 euro.Welke route wij gaan wandelen houden wij nog even geheim. Dus trek je wandelschoenen aan en loop gezellig met ons mee!

Vergoeding fysiotherapie

Bij etalagebenen zijn uw slagaderen in de benen vernauwd. Hierdoor krijgt dit te weinig zuurstof. Mensen met etalagebenen in het 2e stadium krijgen per jaar 37 behandelingen Fysioof oefentherapie. Ook de eerste 20 behandelingen worden bij deze indicatie vergoed vanuit de basisverzekering. De aanspraak op fysioof oefentherapie bij etalagebenen in het 3e stadium blijft per 1 januari 2017 ongewijzigd. Heeft u vragen hierover dan kunt u terecht bij een van onze fysiotherapeuten.

FFA heeft meegedaan aan de roeivlettenwedstrijd
nieuwsbrief-okt-2016
Niels Ursem een trouw lid van ons kwam met een leuk voorstel om een team samen te stellen en te gaan roeien tijdens de oktober vletten roeiwedstrijden. Ons team Niels Ursem (lid), Niels de Waard (lid), Chris Entius (stagiair) en als vaste personeel Alvar Stuurman, Lysanne Worm, Femke Broekman, Jet Wanders en Maartje Mosch hebben hun best gedaan. Helaas hebben wij geen hoge plek kunnen bemachtigen maar desondanks hebben wij met veel lachen, gieren en brullen een topdag gehad.

Alkmaar ontzet

Op zaterdag 8 oktober is Alkmaar ontzet en is Fysio Fitness Alkmaar op deze dag gesloten. U kunt uiteraard groepslessen op andere dagen inhalen en afspraken voor fysiotherapie op een andere dag laten inplannen.

Kick & Fun

Vindt u het prettig om af en toe op een leuke manier uw frustraties eruit te gooien? Dan is dit helemaal uw les! Kick & Fun is een super stoere en complete workout, waarbij gebruik gemaakt wordt van een mobiele bokszak en waarbij plezier centraal staat. Kick & Fun staat garant voor een heerlijke en plezierige ontlading van stress, maar zorgt ook voor vetverbranding, krachttraining en verbetering van uw conditie. Dit allemaal op lekker motiverende muziek. U kickt op uw eigen tempo en eigen niveau. Hebt u interesse in de ultieme workout die wordt gegeven door onze professionele coach Zippora? De training vindt plaats op maandagavond om 20.30 uur. Wij zien u graag in deze les tegemoet.

Yoga en Pilates

Op de woensdagavond 20.00 uur is de les voor yoga vol. Heeft u toch interesse in deze les dan kunt u uw naam op de reservelijst laten zetten. Staat u wel op de vaste lijst maar kunt u een keer niet geeft u dit dan door, dan kunnen wij mensen van de reservelijst inplannen. Wilt u in de tussentijd toch lekker een ontspannend uurtje groepstraining volgen doe dan mee met Pilates op woensdagochtend en/of Pilates op vrijdagochtend.

Herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie (maandag 17 oktober t/m zondag 23 oktober) gaan de bootcamp op woensdagmiddag en jeugdfitness op maandagmiddag voor de kinderen niet door. FFA is voor de
overige trainingen voor volwassenen uiteraard open volgens de reguliere openingstijden. FFA wenst u een fijne herfstvakantie.

Zonnebank deal!

Het wordt weer kouder buiten en helaas schijnt het zonnetje een stuk minder. Daarom kun je in de hele maand oktober ons zonnebank abonnement afsluiten: 10 x zonnen voor maar € 45 euro. Dit
scheelt je maar liefst € 25 euro!
Fysio Fitness Alkmaar
Heilooerdijk 40 A
1814 LP Alkmaar
0725151555