Nieuwsbrief November

Beste sportliefhebber,

nieuwsbrief-nov-2016Jan geeft les op de dinsdagavond

Ik ben Jan Tooms en ik ben 50 jaar. In het dagelijkse werk ben ik ICT beheerder. Ik ben altijd al bezig geweest met verschillende sporten, maar in 2005 heb ik kennisgemaakt met de sportschool om mijn tijden op halve en hele marathons te verbeteren. Dat is toen ook gelukt (veel 1/2 marathons, 6 marathons, 3 Roparuns). Dit is uitgegroeid als meer dan een hobby. In 2009 heb ik mijn Les Mills BodyStep certificaat gehaald. Daarna ben ik verder gegaan met BodyPump, RPM, Grit, CXWorks (allen LesMills). Daarnaast geef ik Spinning, Fatburning en Kickfun. Ik vind het super om de deelnemers te motiveren maar ook om de juiste techniek uit te leggen. “Juiste techniek en veel herhalingen geven het beste resultaat!”. Bij mij geldt Niets moet, alles mag” maar wel verantwoord. Ik ga vanaf dinsdag 22 november voor vast bodypump om 18.30 uur en spinning om 19.30 uur geven. Ben jij er ook bij? Tot dan!

Herfstwandeling Powerwalk

Donderdag 20 oktober stond in het teken van de herfstwandeling! We zijn om 9.00 met de auto vertrokken naar het Ruiterhuys in Bakkum, vanaf  daar hebben wij nieuwsbrief-nov-2016-1een heerlijke herfstwandeling gemaakt van ruim 1,5 uur. We hebben het zeer getroffen met het weer, want eenmaal binnen bij het Ruiterhuys genietend van een heerlijke kop koffie met gebak begon het weer te regenen! Het was een zeer geslaagde ochtend en zeker voor herhaling vatbaar! Doet u ook een keer mee met de powerwalk les op donderdag 11.00 uur? Op donderdag 24 november zijn o.a. de deelnemers van de diabetes challenge uitgenodigd mee te doen. Vraagt u wel vooraf uw fitness begeleider wat uw mogelijkheden zijn. En op donderdag 1 december verwelkomen wij graag de deelnemers van de afslankbattle.

Nieuwe Afslank battle in januari

Na 8 succesvolle trajecten en veel aanvraag voor een nieuwe, starten wij in januari weer met een volgende Afslank Battle. Kent u iemand die al jaren probeert af te allen maar dit op de lange termijn niet volhoudt? Of wilt u zelf wat kilo’s kwijt om u weer gezonder en fit te voelen? Met dit complete programma van metingen, sporten en gezonder eten stap je in een nieuwe leefstijl en houd je het wel vol! Hij/zij kan zich bij de balie aanmelden voor de gratis informatiebijeenkomst op donderdagavond 12 januari om 19.00 of zaterdagochtend 14 januari om 11.30 uur. Voor de deelnemers die de Afslank Battle volgen of gaan afsluiten is er de mogelijkheid een followup traject te doorlopen met contactmomenten en tussentijdse metingen. Meer informatie over het pro app, beter of optimaal abonnement is te verkrijgen bij de balie of via de coaches Youri en Femke. Ook de diabetes challenge gaat medio maart in het nieuwe jaar weer van start. Informatie hierover volgt nog.

nieuwsbrief-nov-2016-2

Maak jouw eigen virtuele trainingsomgeving

LFconnect is de virtuele trainingsomgeving op de cardio toestellen, de ultieme trainingservaring op maat. Train zoals je zelf wilt. Reis de wereld rond. Ren, wandel of fiets langs de interactieve trainingsparcours van Lifescape. De helling en de weerstand van het toestel veranderen samen met het terrein terwijl je een tocht maakt door de ongerepte natuur en prachtige landschappen.Je kunt als sporter LFconnect thuis gebruiken om trainingen op maat voor te bereiden. Deze training kun je vervolgens bij Fysio Fitness Alkmaar uitvoeren. LFconnect kan ook gebruikt
worden om trainingen op te volgen en zo trainingsdoelstellingen te bereiken. Hoe werkt het: ga naar www.lfconnect.com en klik ‘schrijf u nu in’ selecteer ‘ik wil me inschrijven als gebruiker’ vul uw gegevens in en vink minimaal de onderste twee vinkjes aan en klik op ‘mijn account aanmaken’ creëer een XID van 10 cijfers en druk op ‘opslaan’ Met uw XID kunt u inloggen op de toestellen in de zaal. Vraag voor de vervolgstappen onze schriftelijke uitleg bij de balie aan of vraag u fitness instructeur voor een toelichting. Wilt u een nieuw trainingsschema in de fitness? Maak dan een afspraak met een van onze fitness instructeurs. Zij gaan uw doelen (opnieuw), tijdens een speciale afspraak, evalueren en een uitdagend nieuw programma voor u opstellen. Uiteraard kunt u hen ook vragen stellen over het gebruik van LFConnect. Vraag ook naar de mogelijkheden van onze groepslessen boven in de zaal!

Fysio Fitness Alkmaar
Heilooerdijk 40 A
1814 LP Alkmaar
0725151555