Nieuwsbrief Mei

alkmaar 20 1

Beste sportliefhebber,

Loterij 20-jarig bestaan FFA

Het is u vast niet ontgaan dat Fysio Fitness Alkmaar het 20-jarig bestaan heeft gevierd. U hebt ons verrast met schitterende bloemen en mooie woorden. Wij waarderen dit enorm. En zijn u dankbaar om  uw loyaliteit. Wij wilden daarom ook eens iets speciaals doen voor onze trouwe leden.

Bij ieder bezoek heeft u afgelopen periode een lot kunnen invullen. Zaterdag 23 april hebben wij de trekking gehouden en zijn er 10 winnaars uit de bus gekomen.

alkmaar prijzen1Jan Balder is de gelukkige winnaar geworden. Andere winnaars zijn Jeroen Klumper, Ellen Koot-Zentveldt, Andrea Korver, Frank van Lunteren, Chris Reuvecamp, Nelly Jalving, Erna Roos, Niels Ursem en Paul Reichefeld.

Prijzen waren onder meer een Bilderberg overnachting in een hotel naar keuze met 3-gangen diner inclusief wijnarrangement en luxe ontbijt. Een waardebon voor Fort Beemster wellness resort inclusief douchepakket. En een restaurantbon van Seasons inclusief culinair pakket. Ook de overige prijzen zoals de sport en zonnebankpakketten werden goed ontvangen. Wij wensen u veel plezier met de prijs en hopen dat u er van gaat genieten!

 

Mei vakantie Bootcamp4kids en jeugdfitness

Voor jeugdfitness op maandagmiddag en bootcamp op woensdagmiddag is er geen les tussen maandag 2 mei t/m zondag 8 mei. Dit in verband met de mei vakantie. De lessen voor kinderen worden t/m 15 juli gegeven. Wilt uw kind graag doorsporten tijdens de zomer? Komt u dan eens bij ons langs om de mogelijkheden te bespreken voor een doorlopend jongerenabonnement.

Tip: Moederdag en Vaderdag cadeau

Wij geven tot en met juni maar liefst: 20% korting op al onze aanvullende lijfstijlpakketten, 20% korting op Personal Training en 20 % korting op een zonnebank abonnement. Denk er ook eens aan om iemand te verrassen met één van de leuke € 20,- deals. Een leuk idee om te geven als cadeau voor Vader- en/of Moederdag! € 20,-  voor 5 x zonnebanken, € 20,- voor 1 x Personal training en

€ 20,- Health Check (meetmoment/ voedingsadvies).

Groepslesrooster zomer

Wij houden u op de hoogte van het (aangepaste) zomerrooster voor de maanden juli en augustus. Wilt u zo vriendelijk zijn aan de groepsles instructeurs alvast door te geven wanneer u afwezig bent in verband met uw vakantie? Sacha van Wijk wordt de vaste instructrice op de vrijdagochtend. Zij geeft om 9.00 uur Pilates en 10.00 uur Rug & Fit. Op de donderdagochtend geeft zij al langere tijd 9.00 uur BBB/steps en 10.00 uur Body & Pump. Probeert u haar lessen eens uit!

Buiten sporten

alkmaar buitensportenNatuurlijk passen wij ons sportprogramma, net zoals vorig jaar, weer aan zodat lekker buiten sporten mogelijk wordt. Vanaf 26 mei geven wij Fitkamp, naast de zaterdagochtend, nu ook op de donderdagavond om 18.30 uur. Houdt u meer van een rustiger tempo dan nodigen wij u graag uit voor de Powerwalk op donderdagochtend  11.00 uur,  onder begeleiding van een fysiotherapeut.

Over Dodenherdenking

Op 4 mei vindt de Nationale Herdenking plaats, tussen 20:00 en 20:02 uur worden er 2 minuten stilte gehouden. Om deze reden zal op woensdagavond 4 mei de WOW een kwartier later starten, namelijk om 20.15 uur.

Openingstijden feestdagen

Hemelvaartsdag                              donderdag 5 mei gesloten

Tweede Pinksterdag                     maandag 16 mei gesloten

Wij wensen u fijne feestdagen!

 

Graag tot ziens bij FFA!

 

Sportieve groet, Team Fysio Fitness Alkmaar