Nieuwsbrief Maart

Beste sportliefhebber,

Nieuwe collega’s!

maartje moschOffice

Mijn naam is Maartje Mosch, ik ben een studente aan de opleiding Business IT & Management aan de hogeschool InHolland. Op 15 februari ben ik  als frontoffice medewerker bij Fysio Fitness Alkmaar begonnen. Ik heb de uren van Charmy overgenomen op de maandagavond, dinsdagavond en de zaterdagochtend.  Ik hoop u allen snel te ontmoeten!

Charmy, ons vaste gezicht en visitekaartje heeft ons helaas verlaten. Na het behalen van haar diploma fysiotherapie heeft Charmy een nieuwe baan gevonden in de omgeving van Utrecht, waar haar vriend ook woont. Charmy, ontzettend bedankt voor de jaren dat je bij ons hebt gewerkt en veel succes!

 

Fysiotherapeut

Jet wandersMijn naam is Jet Wanders, geboren in Amsterdam en sinds 3 jaar woonachtig in Alkmaar. In mijn vrije tijd volleybal ik en train ik 2 x per week in de sportschool. Daarnaast vind ik het heerlijk om op de bank een filmpje of serie te kijken.

Tijdens mijn opleiding heb ik de cursus Medical Taping gevolgd, welke mij veel nieuwe behandelmogelijkheden heeft geleerd op het gebied van spierspanningen. Op het moment ben ik bezig met de cursus Orthopedische Revalidatie. Hier leren we nieuwe interventies voor het behandelen van Orthopedische klachten (rug, schouder, nek, elleboog, pols, bekken, knie, enkel, voet). Ik doe de fitnessbegeleiding op de zaterdagochtend en ontmoet u dan graag. Voor fysiotherapie kunt u ook een afspraak bij mij inplannen.

Fysiotherapeut      

gijs oosterveldMijn naam is Gijs Oosterveld,  23 jaar en per 16 februari ben ik het team van Fysio & Fitness Alkmaar komen versterken.  Na een tijdelijk dienstverband bij het Medisch Centrum Alkmaar en een reis met mijn vriendin naar de andere kant van de wereld, sta ik in voor een nieuwe uitdaging.

Naast dat ik zelf hardloop, fitness en voetbal, maak ik ook deel uit van de medische staf van de zaterdag hoofdklasser Odin’59 uit Heemskerk. Ik heb erg veel zin om hier te beginnen binnen deze mooie organisatie en het dynamische team. Ik geef fitnessbegeleiding op maandag- en donderdagochtend. Daarnaast sta ik op vrijdagavond in de fitness en geef ik 20.00 uur de Workout of the Week (WOW). Ik zie u graag op de fitnessvloer om te komen trainen. Daarnaast kunt u op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag bij mij terecht voor de fysiotherapie. Graag tot snel!

Gijs en Jet zijn de vervangers van fysiotherapeut Tim. Helaas heeft Tim gekozen voor een andere dienstbetrekking. Wegens groei in de fysiotherapie heeft FFA besloten voor Tim in de plaats twee nieuwe fysiotherapeuten aan te trekken. Wij wensen Tim succes met zijn nieuwe baan en wij heten Gijs en Jet van harte welkom bij FFA.

 

Start diabetes challenge

Op 18 februari jl. is de informatiebijeenkomst geweest  voor de Diabetes challenge. FFA organiseert dit complete leefstijlprogramma in samenwerking met diëtistenpraktijk Afra Ouwerkerk. U kunt zich nog aanmelden om mee te doen of wellicht kent u zelf iemand met Diabetes die gezonder wil leven. Meldt u zich dan aan via 072-5151555 of info@fysiofitnessalkmaar.nl

Powerwalk

Fysiotherapeute Lysanne gaat iedere donderdagochtend 11.00 uur met een gezellig groepje Powerwalken in de buitenlucht. Een pittige wandeling in de Hout of door de stad. Probeert u het eens en u bent verkocht!

Graag tot ziens bij FFA!

Sportieve groet,

Team Fysio Fitness Alkmaar