Nieuwsbrief Juni

Beste sportliefhebber,

Laatste maand actie FFA 20 jaar!

Alleen deze maand nog 20% korting op alle lijfstijlpakketten bij Fysio Fitness Alkmaar.

Een mooie kans om lichaamsmetingen te laten doen en te zien hoe je lijf ervoor staat.

Wil je echt extra begeleiding (Personal training), elke 2 weken een nieuw schema en gebruik maken van de voedingsapp? Ook op onze optimaal en personal training pakketten geldt nog deze mooie korting!

Personal training voor Vaderdag!

youriMijn naam is Youri Reus en ik ben uw personal trainer bij Fysio Fitness Alkmaar. Als uw 1-op- 1 begeleider wil ik ervoor zorgen dat u tevreden bent en blijft. Het is dan ook belangrijk om op de juiste manier en met veel plezier te gaan trainen. Dit doen we aan de hand van een goed opgebouwd en vooral afwisselend trainingsschema. Personal training kan ook (gedeeltelijk) buiten gegeven worden en kan ook bestaan uit voedingsadviezen met periodieke weeg- en meetmomenten. Met mijn expertise als sport- en beweegprofessional kan ik u volop uitdagen zodat u grenzen gaat verleggen. Wellicht leuk een Personal training als cadeau voor Vaderdag te geven!

Fitkamp op donderdagavond

Naast de zaterdagochtend geeft Youri nu ook op de donderdagavond buiten bootcamp. Deze Summer Fitkamp op de donderdagavond is om 18.30 uur. De les wordt buiten gegeven in de Hout. Met deze outdoor training kunt u met een aangepaste intensiteit op eigen niveau sporten.

Gratis inloopspreekuur fysiotherapie

Zaterdagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur houdt onze fysiotherapeut een gratis spreekuur. Zonder afspraak kunt u langs komen om uw klacht te bespreken. Mocht het nodig zijn om een fysiotherapie behandeling uit te stippelen dan wordt er een vervolgafspraak gemaakt. ( 072 515 1555 info@fysiofitnessalkmaar.nl www.fysiofitnessalkmaar.nl

Spinning instructrice

vlaarHallo allemaal, mijn naam is Marlies Vlaar, ik ben 34 jaar en ik woon in Alkmaar. Sinds eind april ben ik bij Fysio Fitness Alkmaar begonnen als spinninginstructrice. Ik geef regelmatig spinning op de dinsdagavond en vanaf 14 juni zal ik voor vast op deze avond lesgeven. Verder ben ik werkzaam als oncologieverpleegkundige in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis.

Het geeft veel voldoening om iets te kunnen betekenen voor patiënten in hun ziekteproces.

Spinning vind ik ontzettend leuk om te doen, nog veel leuker om te geven! Sporten is een fysieke en mentale activiteit, je voelt je na de training goed, voldaan en blij en dat is mijn doel! En lekker in beweging zijn is ook een goede ontspanning. Hopelijk loop je vol energie de deur weer uit. Tot ziens en sportieve groeten!

Afsluiting diabetes challenge

De groep van diabetes patiënten heeft de 13-weekse challenge eind mei met succes afgerond. Door de goede onderlinge en motiverende teamspirit van de deelnemers wordt er op woensdagavond 19.00 uur lekker doorgetraind.

Heeft u interesse ook deel te nemen aan een volgende diabetes challenge? Dan kunt u zich opgeven bij de receptie. Wilt u deelnemen aan een regulier afslankprogramma van 13 weken dan kunt u na de zomervakantie al starten. Meldt u zich aan via info@fysiofitnessalkmaar.nl of via de receptie.

Graag tot ziens bij FFA!

Sportieve groet,

Team Fysio Fitness Alkmaar