Nieuwsbrief April

Beste sportliefhebber,

20 jaar220 jarig bestaan FFA en dit vieren wij graag met u samen:

Fysio Fitness Alkmaar bestaat in april alweer 20 jaar en dat geeft ons een goede reden om er een feestje van te maken.

Dankbaar als wij zijn voor veel leden die al vanaf de beginjaren trouw en loyaal bij ons sporten. In de week van  maandag 11 april t/m zaterdag 23 april staan wij stil bij deze mijlpaal. In deze weken krijgt u bij elke keer dat u komt sporten een lootje. Dit kunt u invullen en in de bijbehorende bus gooien. Hoe vaker u komt sporten, des te meer u kans maakt op een mooie prijs!

Wij geven in de maand april, mei en juni maar liefst:

Kortom, spetterende kortingen dus..

kado 20Denk er ook eens aan om iemand te verrassen met één van de leuke € 20,- deals. Idee om te geven als cadeau voor Vader- en/of Moederdag!

Graag zien wij u tijdens onze feestweken zodat wij dit jubileum met u samen kunnen vieren!

Nieuwe tijden HIIT en Pilates!

Tineke breidt haar werkzaamheden bij FFA uit en zal de lessen van Roos per 6 april op de woensdagavond overnemen. De tijden zullen dan aangepast worden:  de HIIT is van 19.15 uur tot 20.00 uur en de pilates een half uur eerder van 20.00 tot ongeveer 21.00 uur. Roos blijft actief als invalster bij FFA.

Training “Slank en fit” gezellig en intensief tegelijk

Slank en fit is een training die op dinsdagochtend en donderdagochtend om 8.30 uur begint onder begeleiding van een fysiotherapeut. In deze groep wordt er voornamelijk gewerkt aan de kracht en conditie.  De dinsdagochtend staat in het teken van HIIT (High Intensity Interval Training) in de vorm van een circuit en de donderdagochtend is meer gericht op krachtuithoudingsvermogen in de vorm groepstraining. Techniek, uitvoering en niveau bepaling zijn zeer belangrijk en zorgen ervoor dat u ieder niveau kan meedoen. Na de les wordt er vaak gezellig een kopje koffie gedronken en gaat u lekker fit naar huis. Ook als u wel eens een van onze afslankprogramma’s heeft gevolgd is de groep ‘Slank en Fit’ een ideale les voor u. Neemt u eens vrijblijvend een proefles of overleg eerst even met een van onze trainers welke les(les) goed bij uw wensen passen.

Dinsdag 29 maart jl. heeft Kristel haar laatste vaste groeplesuren gedraaid bij FFA. We zijn op zoek naar nieuwe instructeurs voor de lessen. De vrijdagochtend gaat Linda overnemen. Zij wordt momenteel ingewerkt voor hipnthigh en rugfit. Linda heeft de dansopleiding afgerond en een opleiding tot Pilates instructeur gevolgd. Met deze achtergrond is Linda dus een goede nieuwe aanwinst voor FFA. De avondlessen (dinsdag en vrijdag) zijn voorlopig ingevuld door Patrick, Roos en Jan maar ook hiervoor zijn we bezig met een structurele oplossing. Kristel kunnen we wel benaderen om incidenteel in te vallen dus we komen haar zeker nog tegen tijdens een van de groepslessen.

Koningsdag

kroon alkmaarWoensdag 27 april is het Koningsdag en is FFA dicht. Wij wensen u een fijne feestdag!

Fysiotherapie op maat

Mocht u krap in uw tijd zitten maar u heeft fysiotherapie behandelingen nodig dan kunnen wij onze agenda afstemmen op uw agenda. Wij behandelen vroeg in de ochtend (voor uw werk), begin van de avond en tevens op zaterdag. Onze specialisaties zijn divers en wij hebben nauw contact met huisartsen en specialisten. Onze fysiotherapeuten Lysanne, Alvar, Jet en Gijs geven ook fitnessbegeleiding. U kunt hen altijd om advies vragen bij klachten die u ondervindt. Wij kunnen u behandelen zonder verwijsbrief.

Klaar voor het lente seizoen? Of heeft u toch wat brokken gemaakt tijdens de wintersport? Wij helpen u zo weer op de been.

Graag tot ziens bij FFA!

Sportieve groet,

Team Fysio Fitness Alkmaar