Fysiotherapie Alkmaar

Wanneer bewegen pijnlijk is, wordt het vaak een alles overheersend probleem. Het is een vicieuze cirkel van pijnklachten, vermoeidheid, slecht slapen, minder bewegen, verstijven, nog meer pijn etc. Is uw leven ontwricht door pijn? Bij Fysiotherapie Alkmaar komt u er van af! Samen met u achterhalen wij de oorzaak van uw klachten, bepalen we de beste behandelmethode en gaan we aan de slag. Zo bent u na enkele behandelingen al een ander mens, omdat de cirkel doorbroken is en u weer volop kunt bewegen zonder pijn!

Fysiotherapie in Alkmaar: kom zo snel mogelijk van uw klachten af

Uw lichaam is een prachtig, maar ingewikkeld systeem. Pijnklachten kunnen worden veroorzaakt door een scala aan factoren, zoals een verkeerde houding, teveel werkdruk, triggerpoints in uw spieren, een functiestoornis of een ziekte. Daarom is het belangrijk om allereerst vast te stellen wat die oorzaak precies is. Wij doen dat tijdens de eerste afspraak middels een intakegesprek en lichamelijk onderzoek. Gelukkig zijn er ook een scala aan behandelmogelijkheden. Bij Fysio Alkmaar heb we jarenlange ervaring en maken we bovendien gebruik van de modernste test- en trainingsapparatuur, oefenmaterialen en de nieuwste mogelijkheden voor diagnostiek. Zo krijgt u altijd de optimale behandelsetting.

Neem contact op met Fysio Alkmaar

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van nek/schouder-, heup/knie- en lage rugklachten middels verschillende methoden, zoals massage, dry needling, David Back rugconcept, medical taping en meer. Wilt u graag wat meer informatie, heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken voor fysiotherapie in Alkmaar? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier op onze website in of mail ons via info@fysiotherapiealkmaar.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 072-51 51 555 of 072-51 20 070 en u kunt uiteraard ook altijd langskomen bij onze praktijk op Heilooerdijk 40A in Alkmaar.